Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2019


3. in 4. april 2019

5. april 2019 - ogled dobrih praks


Portorož, Slovenija

GH Bernardin


ORGANIZACIJA & TEHNOLOŠKA MODERNIZACIJA –
LE SKUPAJ POMENITA ODLIČNOST IN DODAJATA VREDNOST

Hvala vsem, ki ste se udeležili letošnjega 7. mednarodnega kongresa »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2019«, ki je potekal od 3. do 5. aprila 2019 v Portorožu z osrednjo temo odličnost in visoka dodana vrednost kot odsev dobre organizacije in tehnološke modernizacije.

Kongres je letos združil več kot 270 odločevalcev, ki jih povezuje logistika – industrijo, ponudnike logističnih storitev, prevoznikov, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev ter šolstva iz več kot 10 držav.

Vabimo vas, da si že zdaj rezervirate termine prihodnjega kongresa »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2020« od 1. do 3. aprila 2020 v Portorožu, ki ga pripravljamo v soorganizaciji z Evropskim logističnim združenjem (ELA).


Organizator

GRADIVO S KONGRESA

Udeleženci Logističnega kongresa 2019 lahko dostopate do predstavitev sodelujočih predavateljev in gostov.

Dostop je možen s posebno kodo, ki smo vam jo posredovali po e-pošti.

GRADIVOe-anketNI vprašalnik o KONGRESU

Veseli bomo vaših povratnih informacij o kongresu!

ANKETA


LOGIST LETA 2018

Slovensko logistično združenje s svojimi aktivnostmi želi spodbujati logistiko ter njene aktivnosti in tako prispevati h konkurenčnosti podjetij in celotnega slovenskega gospodarstva. Tovrstna krepitev in spodbujanje razvoja logistike v Sloveniji sta v veliki meri posledica aktivnih in prizadevnih posameznikov. Zato je prav, da prepoznamo te posameznike, njihove dosežke in jih za to tudi nagradimo ter predstavimo širši javnosti.

Temu je namenjeno priznanje LOGIST LETA. To je častno priznanje najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike.

Priznanje Logist leta 2018 je letos prejela Valerija Špacapan Friš iz podjetja Schenker d.d.

V letu 2020 bomo ponovno podelili priznanje "Logist leta 2019".

O KONGRESU SO POVEDALI ...

Pri vsakodnevnem delu se nas večina srečuje z vse večjimi časovnimi in stroškovnimi pritiski. Pa vendar se je potrebno za uspešno delo, tako v domačem kot mednarodnem okolju, nenehno izobraževati in izpopolnjevati. Logistični kongres je dogodek, ki ga odlikuje izredno visoka strokovnost, aktualnost in mednarodna uveljavljenost. Iz osebnih izkušenj lahko zagotovim, da sodi med največje ter zagotovo najboljše v širši regiji. V zelo kratkem času, z zgoščenimi in nekomercialnimi predavanji ter predstavitvami, so povezani tako akademski aspekti kot najboljše prakse. Moje osebno prepričanje pa je, da je bistvena dodana vrednost dogodka v mreženju, v neformalnih pogovorih med udeleženci in navezovanju novih kontaktov. Le-to svoje mesto in veljavo dobi po dogodku samem, ko se logisti v konkretnih primerih srečujemo med seboj in si pomagamo reševati izzive vsakdanjega dela. Tako postajamo vse boljši. Toplo priporočam in vas vabim na dogodek.
Damjan Zupančič, direktor logistike v podjetju TPV, d.o.o. in Logist leta 2016
Slovenija ima enkratno logistično lokacijo in hkrati smo Slovenci rojeni izvozniki. Logistični kongres je tisti ključni dogodek, ki pred vami na dlani razgrne obilico inovativnih iniciativ, ki bodo že jutri revolucionarno premešale logistične karte. Ne morete si privoščiti, da vas ni poleg sedaj, ko se gradijo nove logistične informacijske platforme in industrija 4.0 kot magnet privlači proizvodnjo iz daljnega vzhoda nazaj na robotsko opremljen prag Evrope.
Tone Stanovnik, direktor, Špica International, d.o.o.
V podjetju LOTRIČ Meroslovje se zavedamo pomembnosti Logističnega kongresa, ki združuje celoten nabor deležnikov distribucijske verige in je kot tak lepa priložnost za pridobitev novih znanj na področju logistike. Obenem je mesto, kjer se v okviru formalnih in neformalnih razprav oblikujejo trendi logistike prihodnosti in lepa priložnost za mreženje z obstoječimi in potencialnimi poslovnimi partnerji.
Marko Lotrič, generalni direktor, LOTRIČ Meroslovje d. o. o.
Logistika je v Sloveniji na zelo visokem nivoju, konkurenca je močna. Poleg tega smo priča izredno hitremu napredku in velikim spremembam na področju avtomatizacije procesov in digitalizaciji celotnega poslovanja, zato je še toliko bolj pomembno, da smo neprestano v stiku z novimi trendi. Pri teh prizadevanjih pomembno vlogo odigra tudi Logistični kongres. Vsako leto znova se namreč loteva aktualnih tem in na enem mestu združuje teoretično znanje na visokem nivoju in najboljše prakse. Schenker Slovenija je že vrsto let velik podpornik srečanja, saj verjamemo, da je nenehno izpopolnjevanje in premik k inovativnosti ključ do uspeha. Osebno vidim pomembno dodano vrednost dogodka tudi v neformalnem druženju in sklepanju novih poznanstev ter sodelovanj. Vabljeni, morda lahko skupaj ustvarimo zgodbo o uspehu!
Valerija Špacapan Friš, direktorica, Schenker d.d.
Logistični kongres vidimo kot pomemben dogodek v Sloveniji, kjer se odpirajo prave teme iz področja logistike. Takšne priložnosti za mreženje kot se ponuja tukaj, ne bi smel zamuditi nihče.
Alen Solina, Country Manager - Marketing, TimoComFOTO UTRINKI

HVALA VSEM POKROVITELJEM IN PARTNERJEM KONGRESA!

Generalna pokrovitelja

pokrovitelj VEČERA
vELIKI POKROVITELJI
POKROVITELji
PARTNERJI
MEDIJSKI PARTNERJI
pokroviteljA odmorOV

Verjamemo, da ima Slovenija še veliko rezerv in priložnosti za razvoj logistike. Kaj pa vi?
Aktivno sooblikujte prihodnost slovenske logistike in podprite osrednji logistični dogodek s pokroviteljstvom.

Več informacij: Igor Žula, 031/370 303 ali igor.zula@3projekt.si